Závěr našich tipů k pohodovému pohybu

Těch možností, jak levně ale s úsilím zlepšit pohybový systém je bezpočet. My jsme vám nabídli několik z nich. Ale chybí poslední slíbené dva tipy:

5. Ve dvou se to vše lépe táhne

A když si ke svému aktivnímu pohybu najdete také kamaráda, který vás zvedne ze židle, když vás přepadne lenost, bude to značka ideál.

 

6. Naučte se říkat NE

Zdravý životní styl si sebou nese i řadu odříkání. Je to prostě něco za něco. Pokud budete říkat ano všem věcem, které vás od vašeho cíle budou brzdit, tak se nikam neposunete. Nebojte se například říkat NE jídlům, které vám někdo nabízí, ale ve vašem plánu nemají místo. Dejte si vaše zdraví na první místo a neřešte to, co si o vás druzí pomyslí, když je odmítnete.

Pokud máte pocit, že jste vyčerpaní psychicky, máme pro vás VitaPro Paměť a koncentrace. I mozek potřebuje vzpruhu a má své potřeby. Tak mu dejte ... tělo to žádá, tělo to potřebuje.

 

 

 

Jako benefit pohybu je mimo jiné i fit mozek. Snažte se být každý den na čerstvém vzduchu, za každého počasí! Kyslík se do mozku dostává krví, a krevní oběh logicky podpoříme pohybem. Teď už víte, proč hraje sport pro mozek tak zásadní roli a proč je dobré podpořit pohybový aparát doplňky stravy a zdravým životním stylem. Mějte se rádi.