Efektivní, přírodní a diskrétní mast při problémech s hemoroidy: úleva bez chemie

Hemoroidy vážně ovlivňují kvalitu života! Chůze a sezení mohou být neskutečně nepříjemné a bolestivé!  

Někteří lidé si ani neuvědomují, že mají hemoroidy, ale jiní si to bolestně uvědomují a zoufale touží po rychlé léčbě hemoroidů a úlevě od bolesti. 

Hemoroidy nebo oteklé žíly u konečníku a v konečníku jsou obvykle způsobeny zvýšeným tlakem v daných oblastech. Léčba hemoroidů se většinou řeší oblíbenými sedacími koupelemi v dubové kůře, různými gely a mastmi, stejně tak i doplňky stravy. Doporučují se také speciální vlhčené ubrousky pro lepší hygienu. Je spousta produktů, které pečují o pokožku v oblasti hemoroidů a v tomto případě je VitaSkin Platinum na místě. Účinně, diskrétně (nemá pronikavou vůni, jako gel z dubové kůry) a přírodní cestou regenerujete postiženou tkáň.

Ideálně navštivte lékaře, hemoroidy trpí více lidí, než si myslíte

Jakmile vám tedy lékař diagnostikuje hemoroidy nebo s nimi máte zkušenost a opět vás začaly trápit, prvním krokem k léčbě je ve skutečnosti „dostat se ke kořenům toho, proč vnikly,“ protože pokud nevyřešíte původní problém, budete se točit v „začarovaném kruhu“. Vypořádat se s nimi můžete až poté, jakmile přijdete na řešení, které zabrání posunu a dráždění hemoroidů – jako je:

  • užívání projímadla,
  • zvýšený příjem tekutin,
  • konzumace lehčích jídel, abyste zabránili zácpě a následně zajistili snadnější odvod stolice.

 

Někdy to nemusí být ani chyba ve výživě, ale další z příčin tvorby hemoroidů jsou například

  • přenášení těžkých břemen,
  • neúměrné cvičení,
  • popřípadě dráždění pokožky v oblasti konečníku např. jízdou na kole, delším sezením apod.
  • Své o hemoroidech vědí také těhotné maminky, kterým miminko stlačuje orgány a není výjimkou, pokud v průběhu těhotenství, zvláště pak v posledním trimestru se u těhotné maminky hemoroidy objeví.

Existují různé způsoby léčby vnitřních hemoroidů, stejně tak i vnějších hemoroidů, které sestupují vně řitního otvoru, existuje spousta doporučení pro krémy, ubrousky a produkty podobné koupelím nebo samotné sedací koupele, které pomáhají snížit jakékoli svědění, otoky, pálení nebo nepohodlí, které mohou přicházet u obou typů hemoroidů.

Jistě je vždy na místě obrátit se na lékaře, který vám doporučí vhodné léky nebo chirurgickým zásahem vyřeší vaše problémy. Pokožka v okolí análního otvoru ale potřebuje vrátit do kondice – je potřeba ji vyživit a regenerovat.

Vyvinuli jsme mast VitaSkin Platinum s inovativním složením s extrakty bylin, blahodárnými oleji, CBD, oxidu zinečnatého a dalších látek, která je vysoce antibakteriální. Působí příznivě na pokožku okolo sliznice análního otvoru, a tím dochází k péči o citlivá místa v blízkosti tvorby hemoroidů. Přináší úlevu od nepříjemných symptomů hemoroidů. Důmyslné složení poskytuje látky vhodné pro regeneraci, obnovení a zklidnění v oblasti hemoroidů.

Esenciální oleje z rostlin byly lisovány za studena, což znamená, že rostliny nebyly zbaveny svých léčivých vlastností použitím tepla, které je známo, že poškozuje životně důležité enzymy a živiny. VitaSkin Platinum zmírňuje podráždění, svědění i pálení.

Léčbu bolestivých hemoroidů lze podpořit přírodní léčbou právě Platinem. Aktivně dodá v postižené oblasti látky, které utlumí nepříjemné příznaky, a navíc podpoří regeneraci tkáně. Přirozeně zmírněte podráždění hemoroidů aplikací dávky této masti na hemoroidy, pokožku v oblasti hemoroidů 1-3 krát denně.

Olej z konopí, CBD a zinek obsaženy ve VitaSkin Platinum okamžitě poskytnou úlevu od pálení, svědění a bolesti vnějších hemoroidů.

Více o hemoroidech a jejich léčbě, stejně tak další tipy jak na úlevu od hemoroidů se dočtete v našem dalším článku  

Co na hemeroidy? Hemoroidy a CBD, zkušenosti a studie